Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj

Obec: Župkov
Okres: Žarnovica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
63 000 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení na predaj pozemok v obci Župkov,  okres Žarnovica. Pozemok je o výmere 863 m2, má obdĺžnikovitý tvar, nachádza sa v tesnej blizkosti zastavaného územia obce v  novovybudovanej lokalite časť Dolinkárka. Obec Župkov sa nachádza v scenérii Kľakovskej doliny na upätí pohoria Vtáčnik. Na  pozemku sa nachádzajú inžinierske siete, zavedená prípojka elektrickej energie, vody a plynu. Pozemok je ideálny na výstavbu rodinného domu. Výhodou pozemku je rovinatý terén. Prístup zabezpečuje novovybudovaná asfaltová cesta s osvetlením. Lokalita je schválená v územnom pláne obce.
Obec Župkov sa nachádza 7 km od okresného mesta Žarnovica a teda aj od napojenia na rýchlostnú cestu R1. V pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - škôlku, základnú školu, potraviny, kostol a reštauráciu. Okolie je obklopené nádhernou prírodou a ponúka možnosti  turistiky, cyklistiky, lyžovanie Ski Blanc Kollárová - 9 km a ďalšie voľnočasové aktivity. Na pozemku neviaznu žiadne ťarchy.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
863 m2
Celková plocha:
863 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mário Lipovský

Ing. Mário Lipovský

Konateľ

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti