Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Pozemok s rozlohou 1485 m2 sa nachádza len 200 metrov od mora v Bibinje, Chorvátsko je vašou príležitosťou vlastniť prvotriednu nehnuteľnosť v jednom z najvyhľadávanejších chorvátskych lokalít.

Bibinje je očarujúce pobrežné mestečko nachádzajúce sa len pár kilometrov južne od mesta Zadar. Bibinje so svojimi nedotknutými plážami, krištáľovo čistou vodou a bohatým kultúrnym dedičstvom ponúka investorom jedinečnú príležitosť využiť prekvitajúci turistický priemysel v Chorvátsku. Jeho blízkosť k hlavným dopravným uzlom, vrátane letiska v Zadare a prístavu trajektov, robí z Bibinje ideálne miesto pre rozvoj širokého spektra cestovného ruchu.

Zadarské súostrovie je viac ako 300 ostrovov, ostrovčekov a útesov dostupných loďou za 15 minút. • Výjazd priamo z diaľnice. Stavebný pozemok má výhodnú polohu len pár minút jazdy od diaľničného zjazdu/vjazdu, poskytuje bezproblémový prístup do Bibinje a zvyšku Európy. D-Marin Dalmacija v Bibinje/Sukošan je najväčší prístav v Chorvátsku s 1200 kotviskami a 300 suchými dokmi. Zadar je populárna destinácia pre majiteľov jácht a námorníkov z celého sveta.

Hlavné črty sú dokonalý tvar. Pozemok meria 53 metrov, dĺžka a 28 metrov na šírku, Ideálny priestor na vytvorenie vášho bývania resp. investičný priestor. Poloha s výhľadom na more. Len 200 metrov od mora máte otvorený výhľad na more, obklopený prírodou. Výborný potenciál pre luxusný rezort, luxusné vily alebo boutique hotel. Budete len päť minút jazdy od Zadaru.historické Staré Mesto, ako aj D-Marine, jeden z najväčších prístavov v Európe. Letisko Zadar v tesnej blízkosti

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1485 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mário Lipovský

Ing. Mário Lipovský

Konateľ

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti