Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 1446 m2. Postavený bol v roku 2008 z kvalitnej pálenej tehly. Úžitková plocha domu je 140m2. Dom je zateplený, napojený na všetky inžinierske siete, na streche je solárny panel, ktorý slúži na ohrev vody. V celom dome je podlahové kúrenie. Súčasťou zariadenia je klimatizácia, kamerový systém a alarm.

Celý dom sa nachádza na jednom podlaží a je bezbarierový.

Dom pozostáva z vstupnej chodby, spálne s vlastnou kúpeľňou, ktorá má výhľad na terasu, dve detské izby, samostatná kúpeľňa s toaletou, obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s výhľadom a výstupom do záhrady, technická miestnosť, špajza,

chodba so vstavanou šatníkovou skriňou. Súčasťou domu je dvoj garáž, technická miestnosť pre kamerový systém, alarm a internet.

Okrasná záhrada je vybavená automatickou závlahou, okolo celého domu je položená kvalitná zámková dlažba. Možnosť parkovania pred domom cca 4-5 automobilov a taktiež aj na pozemku 4-5 automobilov. Na pozemku sa nachádza krásny bazén s prekrytím a morskou soľou.

Dobrá dostupnosť na diaľnicu D1. Sereď 7km, Trnava 25km. Nitra 24km, Bratislava 65km, Galanta 12km. Kompletná občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, potraviny, obecný úrad, pošta, reštaurácia, pohostinstvo. V blízkosti 5km vodné dielo Kráľová.

Cena 285 000 euro.

0908 0706 49

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
140 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Typ:
exteriérový
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mário Lipovský

Ing. Mário Lipovský

Konateľ

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti