Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Šoporňa v tichej, novovybudovanej lokalite. Zastavaná plocha domu je 150 m2, úžitková plocha domu je 117 m2. Dom pozostáva z vstupnej chodby, centrálnej chodby, štyri samostatné izby z toho jedna s vlastnou kúpeľňou a WC. Priestranná obývačka s kuchyňou, krb, samostatná kupeľňa, samostatné WC, technická miestnosť, podkrovie o výmere cca 40 m2, ktoré sa dá využiť ako skladové priestory.
Pozemok o rozlohe 827 m2 (šírka 16 m x dĺžka 49m)
Samostatne stojaca garáž o rozlohe cca 25 m2 s automatickou bránou zn. Lomax s 10 ročnou zárukou.
Steny: sadrové omietky.Liate podlahy,
Plastové okná s izolačným trojskom s imitáciou dreva z vonkajšej strany (Teakové drevo), bielej farby z vnútra. Vonkajšie žalúzie zn. Lomax na elektrické ovládanie s 5 ročnou zárukou.
Materiálová charakteristika domu: kváder - PORFIX Premium 300.
Kúrenie: v celom dome teplovodné podlahové na tepelné čerpadlo, rekuperácia, stropné chladenie. Dom je zateplený 20 cm polystyrénom (EPS 80 F), strop je zateplený 60 cm fúkanou izoláciou ISOVER.
Betónová prístupová cesta.
Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), studňa (17 m), septik (11m3).
Dom je v luxusnom prevedení v tichom prostredí s krásnym výhľadom. V blízkosti materská a základna škola, pošta, potraviny, obecný úrad. Dobrá dostupnosť na dialnicu D1 smer BA, TT, NR.
Kamerový systém, alarm s dotykovým displejom, internet SWAN 4G, predpríprava na optický internet, príprava na centrálny vysávač.
Cena 190 000 €
Kontakt: 0908 0706 49

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
827 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Garáž:
áno - 1
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Porotherm
Zateplený objekt:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mário Lipovský

Ing. Mário Lipovský

Konateľ

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti